Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays tecknar distributionsavtal med RLVNT

 

Jays tecknar avtal för distribution i Norden och Belelux med RLVNT Distribution AB. Avtalet omfattar Jays befintliga och kommande produktsortiment

RLVNT Distribution AB grundades 2012 och är en ledande distributör inom innovativa teknikprodukter för sport och livsstil i Norden och har med framgång varit med att bygga upp flertalet globala varumärken.

“RLVNT har gjort en imponerande resa som företag och med deras dedikerade, kunniga team är jag trygg med att de är rätt partner för oss inom området sport och livsstil. RLVNT adderar inte bara distribution åt Jays utan kommer även att bidra med bred produktkunskap och varumärkeskänsla.” Säger Henrik Andersson, VD för Jays AB (publ).

“Vi är otroligt stolta och glada över distributionsavtalet med Jays” säger Martin Liljegren, grundare av RLVNT Distribution AB. “Jays är ett ungt, drivet företag med högkvalitativa produkter som bygger på innovation, design och funktion - det passar oss perfekt. Tillsammans kan vi bygga Jays i både Norden samt Europa, och göra produkterna tillgängliga för fler.”

För mer information, kontakta: 

Henrik Andersson, VD
Mobil: +46 761 99 35 55
Email: henrik@jaysheadphones.com