Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays lanserar Mobile Music i Norge

Svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) tar nu ytterligare ett viktigt steg i etableringen av sitt koncept Mobile Music på den norska marknaden tillsammans med Telenors samarbetspartner Telekiosken.

Stockholm, Sverige, 2012-10-12 14:36 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Mjuka värden i svensk musik har redan sedan tidigare en mycket stark ställning i Norge och den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) expanderar nu sitt koncept Mobile Music i samarbete med 20:20 Mobile, en av Norges största distributörer inom telekom. JAYS kommer, bland annat, att exponeras i Telenors egna Telekiosken-butiker, och därmed ytterligare utöka den närvaro man har haft sedan tidigare i Norge hos, bland annat, Netcom, Elkjøp, Elkjøp Express och Lefdal.

– Vi har märkt ett tydligt ökat intresse för våra produkter i Norge och vi har redan nu åstadkommit en stark försäljningsmässig position i en stigande trend, säger Rune Torbjörnsen VD Jays AB (publ). Detta utökade samarbete med 20:20 Mobile kommer att medföra många intressanta möjligheter för vårt varumärke att på olika sätt kommuniceras som det självklara valet för en kvalitativ musikalisk upplevelse på ett svenskt och innovativt sätt inom ramen för vårt koncept Mobile Music.

– Vi ser fram mot att inleda ett fördjupat samarbete med Jays för den norska marknaden, säger Thomas Tønsberg, Sales Manager Accessories, 20:20 Mobile. Vi har under vår resa tillsammans noterat ett kraftigt ökat intresse för produkterna och vi är övertygade om att detta kommer att medföra en stark och positiv utveckling för varumärket JAYS i Norge.

För mer information, vänligen kontakta:

         Rune Torbjörnsen, CEO Jays AB (publ)
         Mobil: +46 (0)733-730 770
         E-mail: rune.torbjornsen@jays.se
         
         Thomas Tønsberg, Sales Manager Accessories 20:20 Mobile
         Mobil: +47 920 83 4 83
         E-mail: thomas.tonsberg@2020mobile.no