Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

JAYS Mobile Music lanseras i Italien

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) stärker nu sin ställning ytterligare i Europa och sluter avtal med ledande distributör inom high-end audio, Sounders Ltd., på den italienska marknaden.

Stockholm, Sverige, 2012-11-15 09:58 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) har på senare tid rönt stora framgångar i Europa med sitt koncept JAYS Mobile Music. I flera länder har man erövrat höga placeringar på topplistor över mest sålda tillbehör för smartphones och där har särskilt märkts modellerna a-JAYS Four och a-JAYS One+. Som ett led i strategin att sluta långsiktiga avtal med kvalitativa distributörer som nått framgångar inom prestigefull retail och high-end audio med urbant fokus, har man nu slutit avtal med en av Italiens främsta aktörer på området, Sounders Ltd., med säte i Milano. Sounders Ltd. etablerades 2010 men samlar över 30 års erfarenhet och stora framgångar i lanseringen av märken som Tivoli, Audio Pro och Geneva.

 – Vi är mycket nöjda över att lyckats knyta ett samarbete med en så viktig aktör som Sounders Ltd. på en så intressant marknad som den italienska, säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ). Trots den ekonomiska krisen i Europa ligger Italien på tredje plats efter USA och Japan vad det gäller försäljning av varor som kan betecknas som premium eller lyx och då i synnerhet just tillbehör. Vi har redan tidigare mött ett intresse för våra produkter och slöt helt nyligen ett sponsoravtal med ljudteknikerutbildningen vid La Scala i Milano. I ljuset av ett ökat intresse för kvalitet hos de kundgrupper som är intressanta för oss, ungdomarna, känner vi att våra kärnvärden innovationskraft, prisvärde och en stark musikalisk upplevelse banar vägen för en framgångsrik lansering av vårt koncept JAYS Mobile Music i ett musik-, konst- och kulturorienterat Italien.

– Vi ser detta avtal om distribution av JAYS på den italienska marknaden som helt i överensstämmelse med vårt uppdrag att tillhandahålla några av dagens bästa audio-produkter till italienska, medvetna konsumenter, säger Sanino Vaturi, VD för Sounders Ltd.


www.sounders.it  


För mer information, vänligen kontakta:

         Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
         Mobil: +46 (0)733-730 770
         E-mail: rune.torbjornsen@jays.se