Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays sluter avtal med Sydkoreas största distributör SK Networks

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) tar ett stort steg i stärkandet av sin position med konceptet Mobile Music i Asien och tecknar nu ett avtal med SK Networks för den sydkoreanska marknaden.

SK Networks

Stockholm, Sverige, 2012-08-03 11:09 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

SK Networks, med ett nätverk om över 3 000 butiker, en årlig omsättning om 24 miljarder USD under år 2011, och en försäljning om 10,9 miljoner mobiltelefoner, är Sydkoreas enskilt största distributör och leverantör av mobila enheter. SK Networks utgör en del av SK Holdings, Koreas tredje största konglomerat och är det 65:e största bolaget i världen, enligt Fortune 500 (2011). Konglomeratet inkluderar också SK Telecom, Sydkoreas största operatör med en marknadsandel om 50 % och 24 miljoner abonnenter, samt även Melon, en ledande musiktjänst.

SK Networks kommer att marknadsföra Jays sortiment genom aktiviteter tillsammans med bolag inom sfären för SK Holdings, genom dess nätverk av ”Concierge”-butiker och associerade tillbehörsbutiker, samt i samarbetande mobiltelefonbutiker.

– Detta är ett viktigt steg i vårt arbete att etablera en långsiktig och varaktig position som ett ledande varumärke i Sydkorea, säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ). Möjligheten att samarbeta med ett av de mest inflytelserika bolagen i denna region ger oss en stark möjlighet att dela våra prisvinnande, svenska och passionerade musikprodukter med världen. Detta glädjer oss mycket och vi ser fram emot de möjligheter som detta kommer att erbjuda oss i arbetet med att bygga ett ledande varumärke för accessoarer och vårt koncept Mobile Music i Sydkorea.

 

För mer information, vänligen kontakta:

         Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
         Mobil: +46 (0)733-730 770
         E-mail: rune.torbjornsen@jays.se

Attachments