Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays sluter avtal med Ascendeo France

Den svenska hörlurstillverkaren, Jays AB (publ), sluter nu ett avtal med den betydande pan-europeiska distributören Ascendeo för Frankrike.

Stockholm, Sweden, 2014-11-04 08:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Den svenska prisbelönta hörlurstillverkaren, Jays AB (publ), expanderar nu ytterligare på den franska marknaden i ett samarbete med Ascendeo, ledande distributör av tillbehör för mobiltelefoner. 

Ascendeo startade 2008 och är ett pan-europeiskt samarbete, specialiserat på tillbehör för mobiltelefoner med märken som Samsung, Sennheiser, HTC och Belkin bland mer än 50 märken totalt. Ascendeo är en av två distributörer som arbetar med samtliga teleoperatörer i Frankrike. Omsättningen för 2013, med 15 000 försäljningsställen, uppgick till 113 000 000 EURO, varav omsättningen i Frankrike uppgick till 50 000 000 EURO.

"Denna möjlighet att arbeta med en av de största distributörerna i Europa kommer att föra vår närvaro i Frankrike många steg framåt", säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ). "Ascendeo har en stark meritlista rent kommersiellt, en komplett täckning hos teleoperatörerna och de tillhandahåller en hög servicenivå, vilket sammantaget kommer att främja vårt varumärke på allra bästa sätt."


För mer information, vänligen kontakta:

         Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
         Mobil: +46 (0)733-730 770
         E-mail: rune.torbjornsen@jays.se