Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays sluter avtal med T-Mobile för USA

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) har slutit ett avtal med teleoperatören T-Mobile om ett samarbete på den amerikanska marknaden. Samarbetet omfattar försäljning av produkter i närmare 3000 butiker och kommer att inledas i juni 2014.

Stockholm, Sverige, 2014-05-27 11:15 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Den svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) utvecklar sin position i USA ytterligare i ett nytt samarbete. Bolaget som utvecklar prisvinnande hörlurar och headsets inleder nu ett samarbete med en av USAs ledande teleoperatörer, T-Mobile. Initialt kommer fyra av Jays modeller att utgöra en del av T-Mobiles huvudsortiment inom ljud, i en satsning som kommer att lanseras i nära 3000 butiker under juni 2014.

T-Mobile är en av världens ledande tillhandahållare av telekommunikationstjänster och ägs av Deutsche Telecom. T-Mobile hanterar världens fjärde största trådlösa nät på den amerikanska marknaden med 45 miljoner kunder och en årlig omsättning på 21,35 miljarder USD.

– Vi är övertygade om att våra produkter erbjuder det mervärde och innehåll som en allt mer växande och krävande publik på marknaden för hörlurar letar efter idag, säger Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ). Då vi ser en stark tillväxt av segmentet för hörlurar hos teleoperatörerna, utgör detta samarbete ett viktigt steg för Jays målsättning att på bredd introducera iWA-konceptet för amerikanska användare. Tillsammans med T-Mobile får vi nu tillgång till den absolut bästa plattformen för att göra det.

 

För mer information, vänligen kontakta:

         Rune Torbjörnsen, VD Jays AB (publ)
         Mobil: +46 (0)733-730 770
         E-mail: rune.torbjornsen@jays.se