Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

JAYS firar 10 år med q-JAYS Reference earphones i en begränsad jubileumsupplaga

För att fira JAYS 10-årsjubileum lanserar den svenska hörlurstillverkaren en begränsad jubileumsupplaga av produktsortimentets föregångare q-JAYS Reference earphones.

Stockholm, Sverige, 2016-05-09 14:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

På JAYS slutar vi aldrig att förfina. Därför är vi stolta att meddela att vi firar vårt 10-årsjubileum genom att utveckla q-JAYS Anniversary Edition. Den helt nya jubileumsupplagan kommer att skapas med CNC och laserbearbetning,finpolerad till ett nytt utförande i rostfritt stål. En helt ny högkvalitativ tvinnad vit kabel inkluderas också i jubileumsdesignen som produceras i en begränsad upplaga av 200 exemplar och släpps senare i år.

Vi är glada att även meddela att nuvarande q-JAYS Reference earphones får ett justerat mer konkurrenskraftigt pris i linje med vår övertygelse om allas rätt till den bästa ljudupplevelsen. Genom att omstrukturera vår distributionskedja för q-JAYS Reference earphones kan vi sänka det rekommenderade priset och därmed öka hörlurarnas konkurrenskraft på den globala marknaden. Det justerade priset gäller den nuvarande modellen på alla marknader.

”Vi strävar, och har alltid strävat, efter att uppnå perfektion i allt vi gör. Den begränsade upplagan av q-JAYS Reference earphones är verkligen något unikt och vårt sätt att säga tack för våra första 10 år som företag.” säger Rune Torbjörnsen, VD, Jays AB (publ).

 

 

Rek. pris        Audio only          iOS/Android/Windows versions

USD               279                       299

EUR               279                       299

GBP               229                       249

SEK               2790                     2990

 

För mer information, kontakta: 

         Peter Cedmer, Chief Technology Officer
         Mobil: +46 73 828 52 36
         E-mail: peter.cedmer@jays.se