Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays klipper kabeln och introducerar u-JAYS Wireless

Den prisbelönta svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) introducerar sina första Bluetooth®-hörlurar och därmed sin första trådlösa produkt. u-JAYS Wireless är ett tillskott till förra årets uppskattade lansering av u-JAYS-serien och är planerad till slutet av 2016.

Den nya trådlösa hörluren är, liksom sin föregångare med kabel, utformad med betoning på kvalitet och detaljer och kompletterar sin föregångare genom att dessutom erbjuda trådlös frihet.

u-JAYS Wireless använder Bluetooth för att ansluta till din mobila enhet och är skapad för att ge användaren en bekymmersfri upplevelse med över 25 timmars lyssnande och full-funktions touch control som gör det enkelt för användaren att styra uppspelningen. För att undvika oavsiktliga avbrott är hörlurens touch control dessutom försedd med en låsfunktion. 

”Marknadens efterfrågan utvecklas och en trådlös hörlur var ett naturligt steg framåt för oss. Vi är glada att presentera u-JAYS Wireless och är övertygade om att vi kommer att erbjuda användaren en enastående trådlös upplevelse och ser fram emot marknadens respons” säger VD Rune Torbjörnsen.

u-JAYS Wireless är för närvarande i förproduktion och förväntas nå handeln i slutet av året. Liksom den tidigare versionen tillverkas u-JAYS Wireless i kombinationer av svart eller vitt och silver eller guld. 

I väntan på lanseringen av u-JAYS Wireless justeras priset på dess föregångare u-JAYS On-ear headphones till ett mer konkurrenskraftigt pris.

Rek. pris u-JAYS Wireless u-JAYS On-ear Headphones
SEK 1790 1190
USD 179 119
EUR 179 119
GBP 139 99

För mer information, vänligen kontakta:

Mårten Sahlén, Product Designer
Mobil: +46 703 07 19 09
Email: marten@jaysheadphones.com

Denna information är sådan information som Jays AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 September 2016 kl. 8:30 CET.