Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays lanserar u-JAYS Wireless i Ryssland med M.video

Den prisbelönta svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) lanserar u-JAYS Wireless i en nationell kampanj med M.video, återförsäljare inom den ryska detaljhandeln.

Stockholm, Sweden, 2017-09-27 10:23 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Den prisbelönta svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) lanserar u-JAYS Wireless i en nationell kampanj med M.video, återförsäljare inom den ryska detaljhandeln.

Jays har tecknat ett distributionsavtal med den ryska distributören AD & D. Avtalet omfattar en initial order på u-JAYS Wireless med ett motsvarande värde på 3,5 MSEK.

Den initiala ordern avser en omfattande nationell marknadsföringskampanj via M.video. Konsumenter som tecknar ett Samsung S8 abonnemang via M.video får ett par u-JAYS Wireless hörlurar som mervärde.

“M.video är den optimala partnern för lanseringen av u-Jays i Ryssland, och med sina välrenommerade butiker är vi övertygade om att Jays som varumärke kommer till sitt fulla rätt”, säger Henrik Andersson, VD för Jays AB (publ). 

M.video driver marknadsföringskampanjen via sina 380 butiker i 144 ryska städer samt 38 webbutiker och ger Jays en betydande synlighet på den ryska marknaden.

För mer information, kontakta:
Henrik Andersson, VD
Mobil: +46 761 99 35 55
Email: henrik@jaysheadphones.com