Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays tecknar distributionsavtal för Singapore med iFactory Asia

Svenska hörlurstillverkaren Jays AB (publ) har tecknat ett distributionsavtal med iFactory Asia, den ledande distributören inom high end hörlurar i Singapore.

Stockholm, Sverige, 2017-11-02 09:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Jays har tecknat ett nytt partnerskap för distribution i Singapore med iFactory Asia. Avtalet omfattar Jays nuvarande och kommande produktsortiment, inklusive a-JAYS, u-JAYS och q-JAYS-serien.

iFactory Asia är baserat i Singapore och specialiserar sig på distribution av konsumentteknik och elektronik av premiumkvalitet och täcker cirka 130 detaljhandelskanaler över hela landet.

“Vi är stolta över att kunna använda vår beprövade kompetens och erfarenhet som utvecklats de senaste åtta åren för att hjälpa Jays att återuppta varumärket i Singapore. Vi är optimistiska att Jays lokala närvaro och ledande position i branschen kommer att förstärkas ytterligare när vårt partnerskap påbörjas“, säger Mr. Soon, Director för iFactory Asia Pte Ltd.

“Singapore är en av de större asiatiska marknaderna och historiskt sett en viktig marknad för Jays. Därför är jag övertygad om att samarbetet med iFactory Asia kommer att ge ett bra resultat, både kommersiellt och för Jays som varumärke”, säger Henrik Andersson, VD för Jays AB (publ). 

För mer information, kontakta:
Henrik Andersson, VD
Mobil: +46 761 99 35 55
Email: henrik@jaysheadphones.com