Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays Group AB (publ) säger upp det avtalet med Brightstar Corp. för omförhandling.

Regulatoriskt pressmeddelande 2018-02-20

Stockholm, 2018-02-20 15:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Efter utvärdering och i linje med styrelsens nya strategi har Jays Group AB (publ) beslutat att säga upp Brightstars globala avtal som skrevs för dryga 2 år sedan för omförhandling. Jays Group AB (publ) har påbörjat dialogen med Brightstar Corp om de regioner som är aktuella för ett nytt avtal.

”Då avtalet inte gav den effekt vi hade önskat säger vi nu upp avtalet för omförhandling. Vi har haft ett bra samarbete dessa två år, men tror att vi får större effekt av att skriva om kontraktet då vi med ett nytt kommersiellt team kan ge större fokus på utvalda marknader. Dialogen har varit igång ett tag om nya avtal och vi känner att detta är rätt väg att gå framåt då båda parter ser ökade försäljningsmöjligheter med lokala avtal”, säger Henrik Andersson, VD på Jays Group AB (publ)

 

Stockholm 20 februari 2018

 

Vid eventuella frågor kontakta

Henrik Andersson

VD i JAYS GROUP AB (publ)

Tel 0761 99 35 55

Informationen i detta pressmeddelande är sådan information som Jays Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning och lagen om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom ovanstående persons försorg, för offentliggörande den 20 februari kl. 15.30 CET