Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays Group öppnar kontor i Kina

Regulatoriskt pressmeddelande 2018-04-20

Svenska hörlurstillverkaren Jays Group AB (publ) expanderar genom att etablera kontor i Donguan, Kina. På grund av den ständigt växande efterfrågan på produkter samt för att få en större kontroll på flödet i fabrik anställer Jays en projektchef på plats i Donguan.

Den svenska hörlurstillverkaren Jays Group AB (publ) kompletterar sitt utvecklingsteam med projektchef Crotty Xu med säte i Donguan, Kina.
Crotty Xu har en Bachelor i maskinteknisk design, tillverkning och automation och har 12 års erfarenhet av produktutveckling inom välrenommerade varumärken i hörlursbranschen. Han kommer närmast från en position som projektingenjör hos Bowers & Wilkins.

“Vi har under en längre tid planerat att etablera ett lokalt kontor i Kina och med Crotty Xu får vi en person med lång branscherfarenhet och bevisat goda kunskaper inom vårt område.” Säger Henrik Andersson, VD, Jays Group AB (publ).

För mer information, kontakta:
Henrik Andersson, VD
Mobil: +46 761 99 35 55
Email: henrik@jaysheadphones.com


Denna information är insiderinformation som Jays Group AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades genom ovanståendes kontaktpersons försorg för offentliggörande den 23 april kl 08.30.