Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays inleder partnerskap med Aqipa i DACH-regionen

Generellt pressmeddelade 2018-05-15

Jays inleder partnerskap med Aqipa i DACH-regionen

Svenska hörlurstillverkaren Jays Group AB (publ) inleder samarbete med distributören Aqipa GmbH, en av de ledande återförsäljarna av konsumentelektronik- och tillbehör i DACH-regionen.

Jays Group AB (publ) meddelar ett nytt partnerskap för distribution i DACH-regionen med Aqipa, från och med andra kvartalet 2018. Avtalet omfattar Jays nuvarande och framtida produktsortiment, inklusive ett dussin SKUs från a-JAYS, u-JAYS och kommande produkter.

Aqipas arv som specialist inom konsumentelektronik sträcker sig över 25 år. Aqipa fokuserar på distribution och marknadsföring av premiumtillbehörsprodukter inom konsumentelektronik.

"Jag är övertygad om att partnerskapet med Aqipa kommer att resultera i fördelaktiga affärer inom DACH-regionen, både genom Media Markt och övriga drygt 10 000 butiker som Aqipa distribuerar. Aqipa är ett välkänt varumärke med en genuin kunskap inom audio", säger Henrik Andersson, VD för Jays Group AB (publ).

"Vi är stolta över att kunna meddela vårt partnerskap med Jays - deras produkter passar perfekt in i vår portfölj med starka varumärken inom audio och vi ser fram emot att presentera deras innovativa produkter till konsumenter över hela Europa", säger Christian Trapl, VD för Aqipa.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, CEO 
Mobile: +46 761 99 35 55 
Email: henrik@jaysheadphones.com

Jays Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX First North. Certified Adviser är Remium Nordic Holding AB.