Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

JAYS lanserar MultiRoom Wi-Fi högtalare - s-Living One och Three

Generellt pressmeddelande

Svenska livsstilsvarumärket och audio tillverkaren JAYS utökar sitt sortiment med två nya MultiRoom Wi-Fi högtalare, s-Living One och Three. Högtalarna i s-Living serien är Hi-Fi-högtalare, designade för att integreras i ett modernt hem, fullpackad med den senaste tekniken. s-Living serien har en avskalad och enkel design och är fullt kompatibel med ditt smarta hem och de senaste streaming tjänsterna.

s-Living-serien är, precis som nyligen lanserade s-Go One och Three, ett resultat av sammanslagningen med det danska högtalarvarumärket, Clint. Högtalarna i s-Living är certifierade för de senaste och mest använda streaming protokollen, Google Cast, Airplay 2 och Spotify Connect. De är fullt kompatibla med röstassistenterna från Google och Apple. Koppla upp dem mot nätverket och de är redo att användas. ”Nyckelordet vi arbetat med när vi har skapat s-Living serien har varit ”enkelt”. Enkla att installera och använda samt med en avskalad enkel design. Vårt mål har varit att utveckla en MultiRoom högtalare som säkerställer kompatibilitet oavsett om man är en Android eller Apple fan. Genom att använda MulitRoom-funktionen kan man enkelt koppla ihop flera s-Living högtalare med varandra” säger René Larsen CPO på JAYS.

Först ut i s-Living serien är s-Living One och Three. Båda högtalarna kommer med touch-kontroll och har EQ inställningar som gör det enkelt att justera ljudbilden. s-Living One är en elegant och kompakt MultiRoom högtalare gjord för medelstora rum som sovrum eller kök. s-Living Three är en större kraftfull stereohögtalare med en ljudbild som passar för ett större rum som vardagsrummet. ”För att få högtalarna att smälta in har designen varit en väldigt viktig aspekt när vi utvecklat s-Living One och Three. Vårt mål är att de ska upplevas som en inredningsdetalj även om de kan leverera en ljudupplevelse utöver det vanliga. För att säkerställa detta har vi valt att arbeta med designern Philip Bodum. Hans kunskap och erfarenhet har varit en stor tillgång för oss under utvecklingsprocessen” fortsätter René Larsen.

Inledningsvis kommer s-Living serien i betongvit och grafitsvart. Båda högtalarna kommer att finnas tillgängliga i butik i december 2019. För mer detaljer, besök https://www.jaysheadphones.com/speakers/home

s-Living One MSRP                            s-Living Three MSRP 
SEK 2699                                           SEK 3799                         
USD 249                                             USD 349
EUR 249                                             EUR 349
GBP 239                                             GBP 329

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, verkställande direktör
Mobil: +46 761 99 35 55
E-mail: henrik@jaysheadphones.com

Om Northbaze Group AB
Northbaze Group grundades 2006 med en vision att alla skall ha möjlighet att uppleva bra ljud och sofistikerad design. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför egna varumärken och produkter inom ”Audio & Sound” och “Smart Mobility” för utvalda marknader globalt och online. Det egenutvecklade produktsortimentet marknadsförs under varumärken som Jays Headphones, Jays Speakers, Clint Audio, Clint Digital, Krusell, Pagalli, Walk on Water och KAVAJ. Koncernen utvecklar och tillverkar även produkter för andra välrenommerade varumärken på OEM basis. Northbaze Group har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Tyskland, Hongkong och i Thailand, där även bolagets egna tillverkning inom Smart Mobility är lokaliserad.

Inom ”Audio & Sound” området, där Jays Headphones ingår, förvärvade koncernen 2019 det prisbelönta danska audio varumärket CLINT® Digital i syfte att etablera koncernens framtidssatsning inom streamat ljud via multimedia och smarta högtalare. Koncernen expanderade 2018 inom ”Smart Mobility” området genom förvärvet av Krusell, som designar och tillverkar mobila tillbehör, väskor och skal av högsta kvalitet. Det tyska ehandelsföretaget KAVAJ förvärvades och integrerades under april 2019 i syfte att förstärka koncernens online-närvaro genom framförallt Amazon och andra marknadsplatser online.  

I slutet av 2017 tillkännagav Northbaze Group sin nya koncern- och tillväxtstrategi som bygger på en stark organisk tillväxt med lönsamhet i kombination med förvärvsdriven tillväxt inom ljudsegmentet och andra nära relaterade produkter och tjänster inom konsumentelektronik samt smart connectivity och mobila produkter. Northbaze Group har för avsikt att genomföra flertalet förvärv under kommande år i syfte att diversifiera och bygga en stark koncern med tydligt fokus på långsiktig tillväxt under lönsamhet.

Northbaze koncernens långsiktiga årliga finansiella mål är att ha en årlig tillväxt om 20 procent med en samtidig lönsamhet om minst 10 procent EBITDA och en soliditet överstigande 30 procent. Koncernen har som målsättning att öka andelen av omsättningen inom B2C samt online med cirka 10% per år under kommande tre års period, samtidigt som erbjudandet via befintliga marknadskanaler inom retail förstärks. Koncernen kommer ej lämna löpande detaljerade prognoser, utan verksamheten kommer helt styras mot bolagets långsiktiga finansiella mål. 

Northbaze Group AB (publ) är noterad på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Redeye AB med e-postadress certifiedadviser@redeye.se och telefonnummer 08-121 576 90.