Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

JAYS lanserar True Wireless hörlur med 9,5 timmars speltid på en laddning

Generellt Pressmeddelande

Svenska livsstilsvarumärket och hörlurstillverkaren JAYS lanserar sin andra produkt i sport-serien, m-series. JAYS m-Seven True Wireless har en speltid på 9,5 timmar på en laddning.

JAYS senaste produktlansering är den andra produkten i sportserien, m-series. M-Seven True Wireless är helt sladdlös och har 9,5 timmars speltid på en laddning. Den medföljande laddboxen ger ytterligare tre laddningar vilket ger en total speltid på 38 timmar. 

När vi började utvecklingsarbetet på m-Seven bestämde vi oss att fokusera på en nätt design och på en riktigt bra speltid utan att behöva använda laddboxen. Vi blev som besatta av tanken att kunna korsa Atlanten på en enda laddning. Med 9,5 timmars speltid är det nu något som vi levererar på”, säger Henrik Andersson CEO på Jays Group. 

För att kunna vara en del av JAYS m-Series, har m-Seven True Wireless fått egenskaper som gör den perfekt för löpning och andra aktiviteter. Vid sidan av att vara svettålig är den också utrustad med touch- och röstkontroll vilket gör den enkel att styra.

“Ett annat viktigt fokusområde under vår utvecklingsprocess har varit att skapa en True Wireless som ingår i vår m-Series. Vid sidan av att göra dem svettåliga har vi fokuserat mycket på hur man bäst kontrollerar dem i rörelse. Mycket arbete har lagts ner på att hitta rätt balans i touch-kontrollens känslighet. Jag vet inte hur många timmar vårt produktteam har lagt på löpbandet under utvecklingsprocessen”, säger Henrik Andersson CEO på Jays Group.

JAYS m-Seven True Wireless kommer inledningsvis i helsvart. 

Några av m-Seven Wireless detaljer och funktioner:

  •  9,5 timmar speltid på en laddning
  •  Tre extra laddningar i laddboxen
  •  38 timmar total speltid
  •  Svettålig
  •  IPx5 certifierad
  •  Touch-kontroll
  •  Röstkontroll – Siri och Google Assistance
  •  Bluetooth 5.0
  •  Inbyggd mikrofon

Om Jays Group AB
Jays Group grundades 2006 med en vision att alla skall ha möjlighet att uppleva bra ljud och sofistikerad design. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför egna varumärken och produkter inom ”Audio & Sound” och “Smart Mobility” för utvalda marknader globalt och online. Jays Group har idag verksamhet i Sverige, Danmark, Tyskland, Hongkong, Kina och i Thailand, där även bolagets egna tillverkning inom Smart Mobility är lokaliserad.

Koncernen har under 2018 expanderat Inom ”Smart Mobility” genom förvärvet av Krusell, som designar och tillverkar mobila tillbehör, väskor och skal av högsta kvalitet. Inom ”Audio & Sound” området förvärvade koncernen 2019 det prisbelönta danska audio varumärket CLINT® Digital i syfte att etablera koncernens framtidssatsning inom streamat ljud via multimedia och smarta högtalare.

I slutet av 2017 tillkännagav Jays Group den nya koncernstrategin med målet att årligen omsätta 200 MSEK vid utgången av 2019 och cirka 300 MSEK vid utgången av treårsperioden 2018 - 2020. Jays koncernens vision och tillväxtstrategi bygger på stark organisk tillväxt med lönsamhet i kombination med förvärvsdriven tillväxt inom ljudsegmentet och andra nära relaterade produkter och tjänster inom konsumentelektronik samt smart connectivity och mobila produkter. Jays Group har för avsikt att genomföra flertalet förvärv under kommande år i syfte att diversifiera och bygga en stark koncern med tydligt fokus på långsiktig tillväxt under lönsamhet.

Jays koncernens långsiktiga årliga finansiella mål är att ha en årlig tillväxt om 20 procent med en samtidig lönsamhet om minst 10 procent EBITDA och en soliditet överstigande 30 procent. Koncernen kommer ej lämna löpande detaljerade prognoser, utan verksamheten kommer helt styras mot bolagets långsiktiga finansiella mål. 

Jays Group AB (publ) är noterad på Nasdaq First North. Certifierad Adviser är Redeye AB med e-postadress certifiedadviser@redeye.se och telefonnummer 08-121 576 90