Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Deutsche Bahn tilldelar ramavtal för utveckling och produktion av skräddarsydda tillbehör för surfplattor till budgivande konsortium

Göteborg, 17 augusti 2021 - Svenska tillbehörsspecialisten Northbaze Group AB i ett budkonsortium med tyska b2bworkplace GmbH har tecknat ett ramavtal för leverans av skräddarsydda tillbehör för surfplattor till Deutsche Bahn AG, inklusive tjänster som produktutveckling och support.

Deutsche Bahn satsar på digitalisering av alla sina arbetsprocesser. På senare tid har därför mobila enheter som surfplattor också etablerat sig i en mängd olika yrkesgrupper i järnvägsvärlden, vilket förenklar vardagen för många anställda inom Deutsche Bahn.

"Med våra produkter kan Deutsche Bahn säkerställa många komplexa krav för järnvägsverksamhet och specifika bestämmelser för säkerheten för sina anställda", säger Henrik Andersson koncern VD på Northbaze Group.

Kim Mike Weiler, VD för B2bworkplace GmbH betonar "Vi ser mycket fram emot det framtida samarbetet med ett världsledande mobilitets- och logistikföretag. Kontraktstilldelningen understryker vår imponerande kompetens inom tillbehörsbranschen för mobila enheter."

Kontraktet löper till slutet av 2023.

För eventuella frågor kontakta:
Henrik Andersson, verkställande direktör
Mobil: +46 761 99 35 55
E-mail: henrik.andersson@northbazegroup.com
  

NORTHBAZE GROUP I KORTHET
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.