Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

JAYS släpper trådlösa hörlurar, mer färgglada än någonsin!

Den svenska ljudproduktutvecklaren JAYS lanserar stolt x-Seven Wireless, med mer färg än vad JAYS-sortimentet tidigare har erbjudit. Den nyaste medlemmen i JAYS-familjen är ett djärvt och fashionabelt statement som passar alla situationer i vardagen.

x-Seven Wireless

De färgglada trådlösa hörlurarna är fullt utrustade med smarta funktioner för att möjliggöra en optimal lyssningsupplevelse. Den svenske designern Jonas Eriksson och Fredrik Sjölander, produktutvecklingschef på Northbaze Group, bestämde sig för att ta ett nytt grepp med bibehållande av varumärkets signatur, minimalistiska utseende och deras kombinerade satsning landade i denna färgsprakande nyhet. 


X står för flexibel

x-Seven Wireless har ett lättviktigt, vikbart huvudband och roterbara öronkåpor som gör dem lätta att ta med sig överallt utan att ta upp mycket utrymme eller kännas skrymmande.
De vadderade öronkåporna i memory foam som anpassar sig efter lyssnarens öra har lagts till i denna färgstarka skönhet för att göra användarupplevelsen sömlös.

"Batteriet som räcker i 24 timmar och den lätta, hopfällbara konstruktionen är båda nyckelfunktioner för att förbättra och förenkla vardagen och lyssningsupplevelsen för våra kunder."
- Fredrik Sjölander, chef för produktutveckling på Northbaze Group

Vad är nytt?

Föregångaren till x-Seven hette x-Five och lanserades 2019. Den vann flera tester sålde bättre än någon annan trådlös produkt som varumärket har släppt hittills. Uppgraderingen 2021 med Bluetooth 5.0 har mer färg, snabbare laddning tack vare USB-C och ökad batteritid, vilket ger en batteritid på hela 24 timmar.

"Beslutet att berika JAYS-kollektionen med mer färg 2021 härrörde från ett förändrat marknadsbehov. Vi bestämde oss för att kombinera det högkvalitativa ljudet och den stilrena designen, signum för JAYS-varumärket, och leverera en mer spännande produkt till våra fans."
- Jonas Eriksson, Lance Designbyrå

x-Seven Wireless är den andra produkten som JAYS lanserar under 2021. Den ersätter x-Five Wireless och kommer att bredda JAYS-sortimentet med helt nya färger. Den kan förbeställas på jaysheadphones.com från och med idag i färgerna grönt, gult och svart.

x-Seven Wireless RRP
799SEK / $79.90 / €79.90 / £69.99

 

  

För mer information, vänligen kontakta:
 

Henrik Andersson, VD

+46 761 99 35 55

henrik.andersson@northbazegroup.comOm Northbaze Group AB

Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.