Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype
Regulatory information

Northbaze Group anställer ny CFO

Northbaze Group AB (publ) tillsätter Philip Ertman som ny CFO för koncernen.

Philip har sedan 2019 varit finance director på Dava Däck inom Hedin Bil koncernen. Tidigare jobbade Philip på E&Y under tre år som konsult med spetskompetens för uppstart av ekonomiavdelningar. Philip Ertman tillträder 1: a september CFO-rollen inom Northbaze Group.

Vi vill tacka Daniel Lundberg som varit verksam i bolaget i snart två år som konsult och sedermera anställd för sina insatser i bolaget. Daniel har varit instrumentell för den förändringsresa bolaget genomfört och vi önskar honom ett stort lycka till när han nu väljer att gå vidare i sin karriär.

Göteborg den 23:e juni 2021.

För eventuella frågor kontakta:
Henrik Andersson, verkställande direktör
Mobil: +46 761 99 35 55
E-mail: henrik.andersson@northbazegroup.com

NORTHBAZE GROUP I KORTHET
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.