Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Northbaze Group ingår i ett samarbete med Mudita.

Göteborg 15 oktober, 2021 - Northbaze Group AB inleder ett samarbete med Mudita, ett teknikföretag baserat i Polen, för att leverera hörlurar och laddningskablar.

Jays Headphones, ett varumärke inom Northbaze, fortsätter att satsa på alternativa kanaler utöver deras vanliga distributionskanal. Jays har kommit överens om att leverera hörlurar och laddningskablar till Mudita. Produkterna kommer att bundlas med Mudita mobiltelefoner samt säljas separat inom Muditas försäljningskanaler.

Mudita är ett polskt teknikföretag, med en vision att skapa produkter av hög kvalitet som sätter fysiskt och psykiskt välbefinnande först. Hittills har företaget annonserat förbeställningar på minimalistiska mobiltelefoner, väckarklockor och armbandsur.

"Detta partnerskap visar att vi är mer än bara en producent av ljudprodukter för våra egna försäljningskanaler. Det understryker att vi har "know how" för att samarbeta med alla företag som är intresserade för att öka sitt fotavtryck med ljud," säger Henrik Andersson, VD på Northbaze Group.

”Ljud av hög kvalitet och skandinavisk design har varit viktigt för oss sedan företagets början. Det är därför vi är glada att vi bestämde oss för att samarbeta med Jays för våra hörlurar. Vi tror starkt på att Jays erfarenhet och ”know-how” kommer att vinna över alla Mudita-entusiaster. ” Säger Tomasz Nosal, Co-CEO för Mudita.

Northbaze levererade de första produkterna i september och leveranser kommer att fortsätta ske under fjärde kvartalet.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, CEO
Mobile: +46 761 99 35 55
Email: henrik.andersson@northbazegroup.com

Northbaze Group i korthet (Publ)
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.