Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Northbaze Group inleder samarbete med Intraco Trading

Göteborg, 2a november, 2021 – Northbaze Distribution AB, inleder partnerskap med Intraco Trading för att agera som en mervärdesdistributör på marknaden för presenter & gåvor inom New Wave Group (publ).

Northbaze Distributution AB, en del av Northbaze Group, har med framgång inlett ett partnerskap i strävan att utöka sin verksamhet till ”present-kanalen”. Inledningsvis kommer Northbaze att leverera sina ”brandade” produkter från JAYS och KRUSELL. Med tiden kommer detta också att utvecklas till att Northbaze agerar en producent och leverantör av såväl märkesvaror som icke-märkta produkter.

Intraco Trading är en premium-leverantör för presenter & gåvor som stödjer kunder över hela Europa. Intraco är ett centralt nav för New Wave Groups tekniska reklamprodukter.

"Vi är mycket glada över att inleda vårt samarbete med Intraco. Intraco har de verktyg vi har saknat för att fullt ut kunna nå med våra produkter inom presentmarknaden i Europa", säger Henrik Andersson, VD på Northbaze Group.

"Med utmärkt införsäljning och fantastiska produkter kan vi lyfta vår verksamhet inom Audio-segmentet till nästa nivå. Med kvaliteten och utbudet av WiFi-högtalare och ”True Wireless” ser vi fram emot att ta nästa steg tillsammans”, säger Mark van Heesch, General Manager på Intraco Trading.

Northbaze levererade de första produkterna i november och båda parter ser detta som ett långsiktigt samarbete.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, CEO
Mobile: +46 761 99 35 55
Email: henrik.andersson@northbazegroup.com

Northbaze Group i korthet (Publ)
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.