Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays lanserar “s-Living Flex”, en ny portabel multiroom högtalare

Göteborg, 18 januari 2021 – Jays, ett varumärke inom Northbaze Distribution AB lanserar sin tredje högtalare, s-Living Flex, inom multiroom-segmentet. Den här gången släpper varumärket en multiroom högtalare med inbyggt batteri som även tål vattenstänk och damm.

"Vi är stolta över att återigen kunna utöka vårt utbud av multiroom-högtalare med tillägget av s-Living Flex. "Flex" är ett perfekt komplement till den mycket populära s-Living-serien men även om du letar efter en trådlös högtalare du kan bära med dig utanför eller använda som en förlängning av ditt smarta hem. ", säger Henrik Andersson VD på Northbaze Group.

Ett ljud, överallt

Vi presenterar s-Living Flex från Jays. En smart högtalare, utrustad med inbyggt batteri och konstruerad för att tåla vattenstänk och damm. Ställ den på din favoritplats runt huset eller ta med den på uteplatsen för att förhöja alla sociala tillfällen. Det perfekta valet för alla som vill ha en flexibel användarupplevelse, liten nog att fylla dina mindre rum med bra ljud eller om du bara vill ha en smart bärbar multiroom-högtalare.

Kompatibel med ditt smarta hem

Med bara ett klick, ansluter du högtalarna till ditt Wi-Fi eller Bluetooth. Därefter är den redo för ditt smarta hem genom att vara kompatibel med Google Home, Apple Home och Spotify Connect.

Bluetooth och NFC

Fortsätt lyssna utan Wi-Fi. s-Living-Flex är utrustad med Bluetooth och NFC. Detta gör att du kan njuta av trådlös musikströmning även utan en Wi-Fi-anslutning.

Modern skandinavisk design

s-Living Flex är designad med enkelhet i åtanke. Dess eleganta utseende med sin praktiska storlek gör Flex lätt att integrera i alla smarta hem. Högtalarna är tillverkade av högkvalitativa material och finns tillgängligt i två färger, grafitsvart och betongvit.

s-Living Flex är tillgänglig för beställning idag via jaysheadphones.com samt hos utvalda återförsäljare.

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, CEO
Mobile: +46 761 99 35 55
Email: henrik.andersson@northbazegroup.com

Northbaze Group i korthet (Publ)
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.

Attachments