Skip to main contentSkip to navigationSkip to search
Logotype

Jays lanserar "t-Six True Wireless", en ny True Wireless In-ear hörlur med ergonomiska faktorer i fokus

Göteborg, 16 mars 2022 – Jays, en del av Northbaze Distribution AB fortsätter sitt fokus på "True Wireless" inom kategorin hörlurar för att lansera ännu en produkt inom segmentet. "Jays t-Six True Wireless" är varumärkets första True Wireless hörlurar som är utvecklad utan att använda öronkuddar gjort av gummi.

"t-Six" är ett efterlängtat tillskott till vårt sortiment. Passformen och användarupplevelsen spelade en stor roll i att utveckla denna produkt utan att kompromissa med dess moderna, eleganta och enkla designelement. Vi är stolta över att kunna erbjuda denna produkt till våra konsumenter." , säger Henrik Andersson VD på Northbaze Group.

Ergonomisk design

t-Six är utvecklad med användaren först i åtanke. Vi förstår att öronsnäckor måste vara bekväma att använda under längre perioder. t-Six är designad med en "spetsfri" design, vilket innebär att inga öronkuddar behövs för att ge dig en bekväm upplevelse hela dagen. Utöver den ergonomiska designen kommer t-Six med ett snyggt laddningsfodral som enkelt får plats i dina fickor. Intuitiva touchkontroller integrerade på båda hörlurarna gör det enkelt att hantera samtal, musik och andra streaming tjänster.

Environmental noise cancelling eller ”Miljöbrusreducering”

Den omgivande brusreduceringen eliminerar oönskat bakgrundsljud när du pratar med dina vänner. Medan du pratar i telefon minskar t-Six bakgrundsljudet för att hålla samtalskvaliteten tydlig så att du och din vän kan fortsätta utan några distraktioner. t-Six är också utrustad med dubbla mikrofoner som kombineras för en bättre samtalsupplevelse.

Konstruerad för lång livslängd och låg strömförbrukning

t-Six är optimerad för användning hela dagen. Produkten erbjuder låg strömförbrukning för att stödja din lyssningsupplevelse när du behöver det som mest. Spela dina favoritspellistor, podcaster och ta emot samtal med upp till 6 timmars batteritid på en enda laddning. När du behöver ladda, placera helt enkelt t-Six i det eleganta laddningsfodralet. Fodralet laddas med USB-C vilket möjliggör en snabb laddning. En full laddning tar ca 1,5h.

t-Six True Wireless finns att beställa online idag på jaysheadphones.com såväl som via utvalda återförsäljare.

t-Six True Wireless REK pris

999 SEK / $99.90 / €99.90 / £79.90

För mer information, vänligen kontakta:
Henrik Andersson, CEO
Mobile: +46 761 99 35 55
Email: henrik.andersson@northbazegroup.com

Northbaze Group i korthet (Publ)
Northbaze Group grundades 2006 och har under åren utökat sin målbild till en affärsidé som är att utveckla och ta fram innovativa och funktionella produkter inom audio, IT- och mobiltillbehörsområdet för att förenkla och förbättra människors upplevelse av mobila enheter samt brygga samman människors liv med dagens teknik. Genom att vi kontrollerar tillverkningen och har ett nära samarbete med marknaden kan vi förfina nuvarande varumärken och utveckla kompletterande varumärken för att anpassa oss till ett ständigt föränderligt landskap och marknadsbehov av nya smarta lösningar för att förenkla människors liv i en föränderlig och alltmer teknisk värld.

Visionen är att skapa enkelhet i människors alltmer tekniska liv genom att erbjuda smarta och funktionella ljud produkter och IT-tillbehör.

Aktierna i Northbaze Group (publ) är föremål för handel på Nasdaq First North Growth Market. Certifierad Adviser är Partner Fondkommission AB med e-postadress info@partnerfk.se och telefonnummer +46 31 761 22 30.